Да посрещнем пролетта с нов аромат

Казват, че времето през март е променливо като настроението на жените. Все пак това е месецът, в който честваме всички ценни качества и емоции, които са заключени в женската душа и характер. Колкото и да са различни температурите обаче едно нещо е неоспоримо и то е, че пролетта настъпва. Усещаме я във въздуха - в уханието на разцъфващите дървета, в лекия повей, в лъчите на слънцето и завръщащите се птици. Няма как това пробуждане на природата да не ни донесе усещане за промяна, нова мотивация и желание за нови придобивки, с които да освежим цялостната си визия. Ако се чудите откъде да започнете, то парфюмът е идеалният начин да получите вдъхновение за всички останали елементи от образа ви, които искате на подобрите!

Как въздействат ароматите върху настроението ни

Научно доказано е, че ароматите, които усещаме и емоциите ни са взаимно свързани. Най-достъпното обяснение е, че Лимбичната система, отговорна за емоциите, спомените и настроенията ни е пряко свързана с обонятелната луковица. По този начин определен парфюм, ароматизатор или (не)приятна миризма могат да събудят определен спомен, да предизвикат промяна в настроението ни, дори да окажат значително влияние върху самочувствието ни. 

Ако зимата ви е подействала потискащо и имате нужда да събудите женската си енергия и сила, флорално-шипровата композиция на Idole от френската марка Lancome ще пасне идеално на състоянието, в което се намирате. Изявените нотки на круша, жасмин, роза и бял мускус завихрят комбинация, олицетворяваща силните жени от новото поколение, тези които имат поставени цели и не се боят да бъдат лидери!

Нов сезон - нови преживявания

С повишаване на температурите, започва да се пробужда и социалният живот, който става бурен и графикът ни се запълва със събития - партита, работни срещи, официални коктейли, срещи с приятели и разбира се с любимия. Всички те трябва да бъдат умело съчетани с работните ни ангажименти. За да сте подготвени за всяка една ситуация, можете да се доверите на Modern Princess от Lanvin. Като една истинска съвременна принцеса, която лавира умело между задачите и забавлението, имате нужда точно от този аромат, който е перфектен за ежедневието и специалните вечери.

Още нещо, заради което обичаме този сезон са пътешествията. Авантюристичните души ще припознаят себе си в най-новото попълнение в линията за красота на Giorgio Armani - My Way. Той ще бъде перфектният партньор във всяко едно пътуване и среща с нова култура, на които се отправите, тъй като знаем, че те са нещото, без което не можете и са вашата движеща сила и най-голям извор на вдъхновение.

Силата на цветята

Ако те са ваша страст и не си представяте живота без тях, можете да усещате уханието на разцъфнала градина навсякъде около вас с плодово-флоралния шедьовър на италианското дуо Dolce&Gabbana - Dolce Garden.

Ако пък сте привърженици на по-свежите ухания, които ви зареждат с енергия и тонус в момента, в който го вдъхнете, то тогава класиката Green Tea на Elizabeth Arden е парфюмът, който ще ви накара да се чувствате най-добре в собствената си кожа, а комбинацията от свежи билки, подправки и преобладаващи нотки на зелен чай и жасмин ще действат ободряващо на всички около вас. 

Убедихме се, че ароматите влияят пряко на усещанията ни и е време да изберем нов, който определя най-добре нашата същност и ни вдъхва жизнеността на пробуждащата се природа!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!