Бърза и лесна прическа за новогодишната вечер

Цял месец сме в трепетно очакване на празниците, а с настъпването им, дните между Коледа и Нова година се изплъзват между пръстите ни неусетно и току виж, отброяваме последните секунди от изтичащата година!

Между семейните събирания и срещите с приятели, забързани да наваксаме времето с любимите ни хора, което не ни е достигало през годината, често се случва да забравим някоя дребна или не чак толко малка подробност - например да си запазим час за фризьор преди новогодишното парти, на което сме поканени или сме домакини. В тези ситуации е необходимо да проявим креативност и да се доверим на собствената си сръчност, за да изглеждаме неотразимо! В следващите редове ще ви дадем няколко идеи как с помощта на един уред да вкараме косата си в ред и да се справим не по-зле от един професионалист.

Ако досега сме се оплаквали, че не знаем как да боравим с определен уред, то в днешно време техниката е толкова напреднала, че има уреди, при които е необходимо просто да държим ръцете си в определена позиция, а те да оформят косата ни сами. Такъв е случаят с автоматичната маша за коса, която ще ви помогне да оформите невероятни вълни с минимални усилия, благодарение на въртящия се механизъм, който дори ви позволява да променяте посоката на навиване и известява със звуков сигнал кога всеки един кичур е готов. Още един вариант за привърженичките на къдравата коса е тънката маша, с която ще получите ситни къдрици с обем още от корените, с които ще изглеждате като същинска дива от 80-те.

Ако пък косата ви е права и искате да заложите на естествения вид, но все пак желаете да загладите стърчащите косъмчета и да ѝ придадете деликатни извивки в краищата, то единственото, което е необходимо е да я срешете. За целта заложете на електрическата четка и просто я прокарайте през кичурите. Финалният резултат ще бъде идеално права и гладка коса с естествен блясък. Пресата за коса с пара пък е вариант за дамите, които имат къдрава или по-суха коса, но искат да се видят в друга светлина в празничната нощ и да изненадат с нова визия компанията, с която ще посрещнат предстоящата година. Предимството на този тип уред се крие в ултразвуковата микропара, която изправя и едновременно с това овлажнява вреки кичур. По този начин предотвратява нарушаването на структурата на косъма, а вградените гребени правят резултата равномерен и прецизен.

Ако все още нямате представа каква визия искате да сътворите за наближаващия повод, то маша за коса със сменящи се приставки е идеалното решение за вас, тъй като ще имате възможността да решите буквално в последния момент и все пак да изглеждате безупречно.

Начинът, по който встъпваме в следващата година, е много важен за самочувствието и увереността ни, затова независимо къде ще сме, от значение е старанието, което сме положили за себе си - не го пренебрегвайте!

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!