Да внесем коледен дух в процедурите в банята

Коледното настроение ви е обхванало още от средата на октомври, но е било прекалено рано, за да си признаете? Ако и вие, също като нас не сте имали търпение да настъпи декември, за да можете спокойно да украсите дома си, да извадите тематичните пижами и пуловери и да изпиете първия горещ шоколад без някой от близките ви да ви изгледа странно, то това е вече факт!

Топлината и хармонията, които завладяват сърцата, семействата и домовете ни по това време на годината няма как да оставят някого равнодушен. Това е и причината да се опитваме по всякакъв начин да създадем празнична атмосфера вкъщи, било то с помощта на украса, различни печива и ароматни свещи.

Именно уханията, които свързваме с празниците са тези, които правят настроението ни още по-добро и внасят спокойствие в душите ни. Ако искате да се потопите напълно в духа на празника, то можете да го направите дори с малките детайли като вземането на вана или душ, по време на разкрасителната ви рутина или хигиенни навици.

Със сигурност можем да си представим как се прибираме вкъщи след тежък работен ден и се потапяме в ароматна вана, отдавайки се на момент на релакс. Сега е най-подходящото време да се поглезите и да си създадете празнична атмосфера с бомбичка за вана с дъх на шоколад и мента. Споменавайки това сладко изкушение, най-вероятно в мислите на всички ни изниква най-вкусната напитка за сезона още от детството ни. Сигурни сме, че и кожата ни не би отказала масаж със скраб с аромат на горещ шоколад. Така не само ще се погрижите за красивия и гладък вид на епидермиса, но и ще се насладите на самата процедура.

Светлините, пламъците в камината и задушевността със сигурност допринасят и за по-романтичното ни настроение по това време на годината. Всеки се старае да прекарва повече време с любимия човек и да направи най-оригиналната изненада. А защо тя да не бъде под формата на романтична вана за двама. Напълнете ваната, сипете няколко капки масло с аромат на портокал и канела, налейте две чаши шампанско и запалете свещ със същото ухание, за да подсилите това на пяната. Канелата е също така естествен афродизиак, така че ще имате всички предпоставки за прекарването на страхотна вечер.

Няма как да пропуснем и децата! Всъщност, те са тези, чиито очи греят най-силно в очакване на коледния ден. Със сигурност всеки родител би искал да ги зарадва и да предизвика усмивки на лицата им. Няма да ви откажат да се забавляват, играейки си в пяна, с ухание на джинджифилови бисквитки. Това ще бъде идеалната предпоставка да прекарате още повече пълноценно време заедно.

Няма как да пропуснем и подаръците. Да отделиш време, избирайки стойностен такъв за любимите си хора ще им покаже колко много държим на тях. Затова не можем да сбъркаме, ако спрем избора си на комплект за тяло с коледен аромат. Така не само ще им покажем колко са значими за нас и държим на здравето им, но и ще им придадем частичка от празничния ни дух!

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!