Надеждна антибактериална защита за най-малките в училище

Учениците отново се връщат в училище и както всяка година изпълват градовете с живот и глъчка. Учебните заведения със сигурност са подготвени за безопасността на децата, посредством позициониране на дезинфектанти на много места. Но дали те са подходящи за нежните ръце на по-малките ученици, чиято кожа е много по-деликатна и чувствителна от тази на по-големите батковци и каки?

Отговорните родители не разчитат само на антиковид грижата от училищните власти. Детето е най-важният член на семейството и трябва да бъде обезопасено с добър и надежден продукт, който не само да го предпази от разпространение на вируса, но и да съхрани кожата на ръцете му нежна и гладка, без раздразнение, изсушаване и парене. В училище децата докосват чинове, врати, парапети, разменят си учебници, играчки, затова и миенето със сапун и пяна е важно за предотвратяването на зараза. Невинаги обаче на децата им се ходи до санитарните помещения, които по традиция са в най-отдалечения край на коридора. В желанието да бъдат по-дълго заедно, малчуганите забравят често да мият ръцете си. Нужно е да имат подръка спрей или детски антибактериален гел за ръце

Всички съставки на хигиенните продукти за деца са разработени така, че да се справят с бактериите като минимизират дразненето на кожата. Голяма част от тях съдържат естествени вещества, а консистенцията образува защитен филм на повърхността на епидермиса и щади кожната бариера. Дезинфектант във вид на гел е изключително лесен за употреба. Такъв тип средство е много удобно и за възрастни. През деня съзнателно или не докосваме всякакви повърхности. Когато антибактериалният гел е с нас и с нашите деца, вероятността от предотвратяване на зараза с вируса е много по-голяма. Тези продукти са подходящи за употреба не само в училище, но и в детската градина, но трябва да се има предвид, че при много малки деца е необходимо винаги да се използват под наблюдението на възрастен.

Антибактериален детски гел за ръце - в бутилка или тубичка с красив и интересен дизайн - ще се превърне в най-добрия приятел не само за малките палавници, но и за техните родители с по-чувствителна кожа на ръцете. Размерът е изключително компактен. Лесен за използване и много удобен когато наблизо няма вода и сапун.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!