Възможно ли е да увеличим обема на гърдите с козметични средства

Красивите и стегнати гърди са естествено украшение и гордост за жената, но с течение на времето, поради различни процеси кожата се отпуска и губи своята еластичност. Това причинява липса на самочувствие на много красавици. За щастие има и други начини освен пластичната хирургия, с които да си върнем увереността. Много козметични компании предлагат ефективни решения на проблема като произвеждат моделиращи средства за коригиране на бюста. Тези продукти придават желания обем и форма. 

Гърдите губят стегнатостта и обема си от прекалена загуба на тегло - вследствие на заболяване или драстична диета, след кърмене и бременност, а също и при липса на активен начин на живот. За да предотвратим и забавим колкото се може този процес, е необходимо да стимулираме кожата в тази област, да я подхранваме и хидратираме с подходящите средства като моделиращ крем за бюст и деколте или укрепващ и моделиращ серум за бюст. Физическата активност също може да подобри състоянието и да укрепи мускулите на  млечната жлеза. Редовно масажиране в зоната също би помогнало. Упражнения от типа вдигане на гирички или изпълнение на лицеви опори се отразяват добре на състоянието на бюста. Подобряват кръвообращението и не позволяват на кожата да увисне, но колко дами биха ги изпълнявали?

Консумацията на определени висококалорични храни може да стимулира натрупването на мастна тъкан, но това няма как да стане само в желаната от нас област. Колко момичета ще поемат риска да натрупат мастна тъкан и по бедрата, талията и пр.? Моделиращ серум за бюст ще увеличи масата на жлезистата тъкан в гърдите като осигури постоянно насищане на кожата с хранителни и биоактивни вещества. В резултат гърдите получават така желаната красива форма.

Как работят кремовете за увеличаване на гърдите?

Кремовете за уголемяване на гърди съдържат вещества, които стимулират уголемяването на млечните жлези и запазват елестичността на кожата. Съставът им е обогатен с масла от шеа, макадамия, роза. Употребата на подобно средство е лесна, консистенцията бързо попива и не цапа бельото и дрехите. Не трябва обаче да очакваме незабавен ефект. Той се забелязва едва след месец или два редовна употреба, понеже съставките имат кумулативно действие, нужно е търпение. Резултатът: гърдите са повдигнати, размерът им е увеличен, а кожата отново е еластична както преди.

Какво съдържат кремовете и стягащите гелове за моделиране на гърди?

Задачата на активните съставки е да задържат влагата в тъканите. Качественият крем, може да съдържа някои от следните масла: бадемово, карите, маслина, пшеничен зародиш и пр. Ефекта гарантират следните съставки: колаген или еластин, хиалуронова киселина, пептиди, алфа липоева киселина или алфа хидрокси киселина, мастни киселини и мастноразтворими витамини, полизахаридни протеогликани. Жлезистият слой на гръдната тъкан е увеличен, а кожата е еластична и стегната. Точно това, което искаме, нали?

 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!