Как да разнообразим сексуалния си живот

Когато стресът се натрупа ставаме нервни, започваме да виждаме света в черно и бяло. Интимността с партньора е полезен начин за релакс, освобождаването на ендорфини успокоява и съвсем естествено прави хората по-щастливи. Редовната катализация на напрежението изхвърля негативите, връща спокойствието и нормалността.  

Сексът е константа, а начинът - променлива - това е една от формулите за дълъг и щастлив живот. Рутината омръзва, умните и изобретателни партньори разбират това. Те непрестанно търсят нови и интересни идеи с цел да поддържат апетита на своите половинки. В много случаи секс играчките са бягство от еднообразието. Почти всеки обаче изпитва неудобство да закупи аксесоар от физически магазин. За щастие, много сайтове предлагат такива, но е важно продуктът да е оригинален и материалът му да е сертифициран.  

Какъв ефект да очакваме? Устройствата за удоволствие стимулират сексуална възбуда и помагат по-лесно да се стигне до оргазъм. Има играчки за самостоятелна употреба - както за дами, така и за господа. Други ще доставят удоволствие и на двамата влюбени. Аксесоарите помагат на двойките да изпитат по-различно преживяване. Например дамски вибратор ще бъде вашият дискретен помощник и експерт за стимул на G-точката. Използвайте го под душа или във ваната - за повече удоволствие, интензивна възбуда и екстаз.

Дали са безопасни? Когато се почистват добре - да. Измиването преди и след употреба е първото и най-важно условие. Несподелянето с друг, освен с постоянния партньор, е второто изискване. Секс играчката не е книга, която да дадем назаем на приятел, тъй като може да се стигне до дразнене на кожата, контактен дерматит, възпаление на пикочните пътища или зараза. 

Стимулирането на партньора е въпрос на желание и фантазия. Начини много: вечеря на свещи; белезници; пътека от розови листенца, водеща към най-интимната част на жилището; носене на еротично бельо; изпращане на палав СМС през деня, който да подготви почвата за вечерта... Никога не бива да забравяме да поддържаме интереса на човека до нас. Вибриращ пръстен ще се отрази релаксиращо и на двамата партньори, ще удължи удоволствието и ще засили желанието като увеличи продължителността на любовния акт с 40-60%.

Колкото и добър да е сексът, след края му чувствата на човека до нас трябва да останат все така силни. Поддържайте висок интелект, безупречна визия, позитивно настроение, отнасяйте се с внимание и обич. Бъдете красиви, нежни и влюбени, оригинални в любовния танц, отзивчиви за желанията и фантазиите на партньора до себе си. Сексуалните помощници могат да стимулират чувствителността и удовлетворението, но няма да ни дадат разбирането и подкрепата, които можем да получим само от истински човек.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!