Подаръци с любов и грижа към любимите жени за 8-ми март

Наближава 8-ми март и всяко момиче, независимо от възрастта, очаква знак на уважение за празника. В зависимост от това колко близка ни е жената и колко силни са нашите чувства към нея, бързаме да изберем подарък по достойнство. Никога не вярвайте на жена, която ви казва, че си има  всичко и не се нуждае от нищо. Това е нейният начин да покаже колко много ви обича. Но традициите са за това, за да се уважават. Проявата на внимание и любов не е задължение, а жест. 

Мама - жената, която ни е дала живот и винаги мисли за нас. Притесненията и грижите неимоверно оставят своя отпечатък върху лицето и тялото ѝ. Най-добрият подарък за нея би бил отново да сме малки деца и да се гушкаме в прегръдките на нейните грижовни ръце. Уви, не можем да върнем времето назад, но можем да опитаме да минимизираме неговото пагубно действие върху кожата на мама като ѝ подарим комплект за тяло в креативна и много оригинална опаковка...

Сестра - човекът, който най-много ни ядосва, но и помага в заплетени ситуации. Вълшебният джин от бутилката, комуто винаги можем да се доверим да оправи забърканата от нас каша. Достатъчно добре познаваме нейния стил, а парфюмът ѝ ще усетим от 100 км, тъй като неведнъж ни е писвало от него. Е, сега е моментът да ѝ предложим уникален марков парфюм по наш вкус - за да се докосне най-сетне до истинския лукс и перфектен имидж. 

Любимата жена - малцина са мъжете, които биха подарили за 8-ми март на приятелките или съпругите си бижута с диаманти, нова кола или екскурзия в чужбина. Напоследък дамската чанта претърпя метаморфоза, превръщайки се в удобна и кокетна раничка. Прекрасен комплект с козметика и стилна дамска раница ще заеме достойно място в ежедневието на любимата. Дори след изразходване на козметиката, удобният аксесоар ще служи на момичето години наред.

Баба - свързваме баба си само с хубави неща. И няма как да е иначе. Баба е жената, която готви най-вкусно, винаги има време за внуците, защитава ги даже след най-голямата им пакост. Баба е матриархатът на фамилията и уважението към нея  е въпрос на принадлежност. Колко от нашите баби са с небоядисани коси? Единици. Добър избор е да подарим на баба си комплект за боядисване. Може да добавим към него и тонираща безамонячна боя за коса в нейния цвят, която да предпази крехките и тънки коси от изтощаване.

Приятелка - момичето, с което се виждаме или чуваме всеки ден заслужава да споделим с него нашата утвърдена марка за козметика, към която да се пристрасти като нас. Комплектът за лице ще ѝ хареса и още след първата употреба на продуктите ще стане заклет почитател на производителя. 

Колежка - съпътстващ живота ни персонаж. Понякога с колегите прекарваме повече време заедно отколкото със семейството. Затова е важно отношенията с тях да са приятелски. Ами ако колежките са няколко? Какво да изберем, което да не натовари бюджета ни и в същото време да е готино и полезно? Евтино и ефектно предложение е кърпа-тюрбан за коса. Едно от най-полезните и постоянно употребявани неща у дома. С него дамата ще забрави дискомфорта от правоъгълните хавлиени кърпи, които по традиция никога не остават увити около главата ни над 20 секунди. Тази мека и кадифена кърпа ще прибере и заключи с копче мокрите коси. С нея можем да вършим десетки други домашни дейности - да се гримираме, да оформяме маникюра си, да ровим в телефона си и т. н. В нежните прегръдки на аксесоара косата блажено ще почива след душ...

  

След като избрахме подаръците за нашите любими жени, етикетът изисква да ги поднесем в подходящи опаковки. Подаръчна шопър чанта ще свърши чудесна работа и ще остане за постоянна употреба. 8-ми март чука на вратата. Да го посрещнем с усмивка и внимание към дамите, на които тайничко искаме да приличаме, а толкова рядко благодарим. Да им изберем навреме красиви и полезни подаръци, които ще ги зарадват и стоплят сърцата им.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!