Видове преси за коса и тяхното предназначение

Блестяща супергладка коса - права, на букли или вафлички - ще създадем лесно, при това за нула време, само ако сме в час с развитието на технологиите в сферата на фризьорските уреди.

Модерната и изглеждаща естествено прическа не е мисия невъзможна. Нито привилегия за примадони, които едва ли не спят във фризьорския салон. В забързаното ежедневие всеки ден е състезание с времето. Постоянно се питаме как да спестим време за направа на интересна и различна прическа сутрин, когато най-много бързаме?

Спасителният план включва употребата на надежден и модерен инструмент за създаване на бърз и красив стайлинг. Навярно се досетихте, че става въпрос за пресата за коса. Тя ще укроти и разкраси непослушната коса, ще я изглади и накара да заблести като злато.

Почти всяко момиче има вкъщи преса за коса. Купена кой знае от къде и кога. Дългите часове пред огледалото обаче са показател, че се нуждаем от нов, по-ефективен, при това щадящ крехката структура на косъма уред, за да сме сигурни, че можем да разчитаме на бърза и качествена работа.

Преса за коса с пара – вълшебство за гъсти, непокорни, чупливи и къдрави коси. Това, което трябва да знаем е, че използвайки го, уредът максимално ще запази влагата в косъма. Тази преса е подходяща за дами със суха коса. Гарантира работа без увреждане, придава блестящ и гладък вид. Различните температурни режими дават възможност да изберем този, който смятаме за най-подходящ за нас. Дюзите за пара по време на работа оптимално хидратират и ефективно разпределят парата.

Преса за коса с плочи от керамично покритие използваме, ако искаме гладко плъзгане и равномерно разпределение на топлината. Този уред изправя кичура, без да го изгаря и третира косъма изключително деликатно. Пресите с керамични плочи са супер за нормална, тънка и слаба коса. Не достигат твърде високи температури. Запечатват кератиновите люспи на косъма - оттам се получава и блестящият ефект.

Преса за коса с йонен генератор омекотява, прави косата лесно податлива на стилизация. При загряване електромагнитното покритие се превръща в източник на отрицателни йони. Действа антистатично, а резултатите са безупречни. Косата става копринено мека и блестяща. Без наелектризирани, хвърчащи и залепващи се по лицето краища.

Преса с ултразвукова технология - ултразвукът действа с честота. Помага поглъщането в дълбочина на кератин и други продукти за грижа. Използва се при значително увредена коса, за да подпомогне нейното възстановяване. 

Широките плочи на пресите са по-подходящи за гъсти коси, докато тесните - за по-редки. Плаващите плочи разпределят натиска по целия кичур коса, предотвратяват увреждането, посредством нежно притискане.

Производителите предлагат достатъчно добри и качествени продукти за предпазване на косата по време на процедури с горещи стилизиращи уреди. Термозащитен спрей за коса осигурява идеалното ниво на хидратация, в резултат на което косата става мека и податлива на оформяне. Тя е до 5 пъти по-гладка, а повишената доза активни вещества трайно запечатва разкъсаната структура на косъма. Спреят не само изглажда и не позволява накъсване и наелектризиране, но създава защитен слой, който предпазва от температури до 232°C.

Пресите за коса са универсални средства за безупречно изправяне и естествено изглеждащи вълни. Благодарение на тях ще се сдобиете не само с красива, здрава и модерна прическа, но и с безброй комплименти - заслужена награда за цялото старание.

 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!