Бърза и ефектна празнична визия за новогодишната нощ

Решихте ли вече с какъв грим ще посрещнете новата година, или ще импровизирате в последния момент? Ако оставите избора на случайността, рискувате нещо непредвидено да помрачи настроението ви. Ето няколко ефектни парти визии, за създаването на които не са нужни часове.

Новогодишната нощ не е обикновена вечер. През цялото време ще има консумация на храна и напитки, в съпровод с танци, прегръдки и целувки. Гримът трябва да издържи, без да се изтрие, размаже или разтече фатално.

Няколко идеи за грима на очите

Монохроматично лице? Звучи скучно, но резултатът е семпъл и необичаен. Еднакъв цвят червило, сенки, и руж върху устни, очи и бузи. За лек контраст и драматичност, във вътрешните ъгли на очите поставете мъничко блясък. Лицето сияе като завършен ансамбъл от обединени от една идея елементи. 

Друг вариант е създаването на грим с холографски полупрозрачни сенки по целия горен клепач и в ъглите на долния. Внася космическа красота и блясък. Оптически отваря очите. 

Празникът предполага много шум, цветове и блясък. Това е един от малкото дни, в които не може да прекалите с блясъка. Глитер за лице ще ви накара да се чувствате като истинска скъпоценност.

С нанасянето на блестящи сенки по целия клепач, в съчетание със синя спирала ще добавите експресия на погледа. Ако със същата спирала срешете нагоре веждите и ги оцветите в основата със син туш, ще добавите солидна доза ексцентричност във визията си.

Червени рубинени очи - дори не подозирате каква кралска визия се крие в този пълен със страст цвят. Ако тоалетът ви е в класическо черно, можете да си го позволите.

Златните сенки се съчетават с всеки тен на лицето. Те са асоциация с богатство и разкош. Не се притеснявайте да заложите на златния цвят.

Малко “скъпоценни камъни” по клепачите от декорации за нокти ще се впишат точно в празничната грим визия. Залепете няколко над веждите или по скулите с лепило за изкуствени мигли.

Очна линия

Водоустойчива очна линия няма да се размаже по време на празненството. Интересно решение е да заложите на различен от черното цвят и по-необичаен рисунък. След стандартната черта по миглите на горния клепач, начертайте допълнителна линия - от края на очната стрелка над гънката на окото. Тя ще засили драма ефекта. Зоната между двете линии попълнете със сребристо или златно. Можете да начертаете сребърна линия до предварително нанесената черна очна линия - и ще се сдобиете с котешки очи. 

Миглите

Миглите са извити и удължени със спирала, ако обаче тя е поставена под различен наклон (миглите сочат надолу, по диагонал), ще придаде на лицето различна и нова арт нотка. 

Мигли на снопчета ще добавят елегантност на погледа, но ако търсите екстравагантност - поставете 3-4 снопчета между миглите на долния клепач. 

Устните и червилото по тях

Истинската жена изисква от червилото да е дълготрайно и ефектно, а с него устните да са вкусни и съблазнителни. За да не се изтрие червилото в новогодишната нощ, преди това, нанесете на устните фон дьо тен или коректор или очертайте контура им и ги запълнете с молив. За омбре ефект нанесете по-наситен цвят в средата, а към краищата - по-светъл. Или обратното - тъмни краища, светъл център.

Ефектът влажна кожа по скулите се запазва като тенденция - нанесете леко бронзов руж - той ще ги огрее с топъл слънчев ефект.

Празничната визия в новогодишната нощ е начин да покажете креативността и смелостта си. Визията, с която ще прекрачите границата между старата и новата година ще е заявка какви искате да бъдете занапред - красиви, успешни, победители на предизвикателства. Най-важно, разбира се е да сте здрави и настроението да е на шест. След време малцина ще си спомнят с какъв грим сте били в новогодишната вечер. Но всички ще се сещат с носталгия колко хубаво и весело сте прекарали.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!