Безупречен грим - трябват ви палитри

Искаме да бъдем смели, предизвикателни и модерни, да сменяме визиите си с лекота и финес, а другите да ни се възхищават и копират? Решението е едно: грим палитра! Тя е обещание за класа, аристократичен стил и дълготрайна употреба. Всяко момиче притежава в своята артилерия за звездна визия поне една палитра за красота. Но достатъчна ли е тя за цялостно оформяне на грима и спираща дъха визия? 

Палитра сенки за очи

С нея ще създадем необичайна шик визия на лицето, с умело съчетани и прецизно прелети помежду си нюанси. Палитра със сенки за очи е желано вълшебство за поглед с излъчване на богиня, лолитка, вамп и всичко, което крием дълбоко в себе си.

Палитра ружове

Искаме перфектно лице с излъчване на крепко здраве? Подчертаваме скулите и коригираме формата с руж. При кръгло лице, ружът се нанася по диагонал - от скулите към брадичката. За корекция на продълговато лице, ружът от палитрата трябва да се нанесе водоравно от скулите към слепоочията. Палитрата дава повече опции за различните по цвят тоалети и бижута.

Палитра коректори за лице

Уви, не всички сме съвършени по природа. Често изпитваме комплекси от черти и зони по лицето с проблеми. Коректорът е съвършеният камуфлаж за несъвършенства. Тъмни кръгове под очите, прозиращи през кожата капиляри, пигментации, пъпчици - всичко това ще изчезне и тенът на лицето ще е изравнен. Всеки цвят от палитрата с коректори за лице работи по предназначение: жълтият уеднаквява тена; зеленият скрива пъпчиците и червените петна; оранжевият маскира сенките под очите. Лилавият прикрива тъмни петна и обезцветяване.

Палитра хайлайтъри

За озаряване на определени зони и привличане на светлината към тях, за светнало от младост лице, хайлайтърът ще постави своя звезден акцент между веждите, по ръба на носа, ъглите на очите, над горната устна и брадичката. Но защо палитра с хайлайтъри, когато един-единствен ще ни осигури желания озаряващ ефект? През различните сезони тенът ни е различен. В палитрата ще открием матови и седефени цветове, които да нанесем заедно или поотделно.

Палитра шимър за лице

За празничен вечерен грим търсим акцент върху очите с блестящи седефени частици. Нанасянето на шимър ще ни превърне в звездата на коледната елха - царствени, горди, единствени. Шимър сенките са универсални. Комбинират се с лак за нокти, червило, руж, спирала, коса. Всеки цвят от шимър палитрата ще се превърне в любов от пръв… блясък.

Палитра червила за устни

Червилото отваря нашата усмивка и пази устните от изсушаване. Много момичета употребяват само един цвят червило години наред. А как ще подчертаем различното си настроение само с едно-единствено червило? Спешно добавяме в козметичния си несесер нова придобивка - палитра с червила за устни - за да сме подготвени за всякакъв грим и повод.

Палитра сенки за вежди

Ренесансът на веждите е факт. Техниката за оформяне на арките отдавна не включва само молив. Палитрата за вежди е истинско бижу, с нея веждите ни ще се сдобият с плътност и посока. Цветът им следва цвета на косата ни.

Празниците не са единствено дати от календара, а състояние на духа. Ще постигнем вътрешен мир и баланс, когато не се съмняваме в красотата си с любимата козметика, която никога не е прекалено много. Време е да се заредим със самочувствие като грабнем палитрата за грим и превърнем лицето си в съвършеното произведение на изкуството. 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!