Подаръчен комплект - бюджетен и практичен подарък за Коледа

Наближава Коледа и въпросът какви подаръци да изберем отново е актуален. От една страна - не винаги имаме точната представа какво да купим и - разглеждайки стоките по рафтовете, може да ни “светне”. От друга, не искаме да обикаляме като луди и да рискуваме контакта с много хора.

Пазаруването - частица от коледния дух

Пазаруването е част от коледния дух, заедно с красивата украса на улиците, оживлението и масовата психоза за подаръците. Ако просто тръгнем на лов за подаръци, без да сме измислили конкретно на кого какво ще търсим, обикалянето ще е дълго и уморително. 

По-организираните хора и тези, които ценят времето си, имат патентована рецепта за безпроблемно, леко и меко осигуряване на подаръци. Без мъкнене на огромни чанти, бутане в градския транспорт, чакане на опашки пред магазините. Пред компютъра, с чаша кафе или чай, онлайн пазаруването е по-комфортно, спокойно и прецизно от всяко друго пазаруване. 

Определяне на бюджет и списък на хората за подарък 

Толкова много са хората, на които искаме да подарим подарък, за да не пропуснем някого, трябва да се заемем с тази нелека задача навреме. Важно перо е бюджетът - за да не останем на червено, предварително определяме някакви граници. Също така, за да спестим нерви и притеснения, съставяме списък с хората, заслужили подарък и започваме да разлистваме интернет страниците. Знаем колко е трудно да купим подаръка с мисълта какво би харесал човекът, а не какво харесваме самите ние. Утешаваме се, че каквото и да изберем, все ще му е от полза.

Любовта към козметиката се изгражда

Когато не познаваш едно нещо, няма как да го обичаш - това важи за козметиката и продуктите за грижа. Няма жена, която да не обича козметика - това е 100% доказано. При мъжете обаче нещата не стоят по този начин.  Мъжете не са обсебени като нас от декоративна козметика, кремове, парфюми и лосиони. И без това една от мисиите ни е да облагородяваме мъжете. Подаръкът е нашият завоалиран начин да им покажем кое е хубаво за тях. Ако ние не ги научим на стил и елегантност, кой тогава?

Защо да изберем козметичен комплект

Козметичният комплект е универсален подарък. Но защо го предпочитаме именно за Коледа?

  •  две е повече от едно - два и повече продукта са винаги по-добрата възможност за повече ползи;
  •  добрата цена - един от продуктите в комплекта почти винаги е бонус към останалите, цената на парче е доста по-висока, по Коледа има много промоции и отстъпки;
  •  няколко продукта от една серия действат по-активно, заради формулите и съставките;
  •  опаковката - подаръчната кутия е ефектна и луксозна, изкушението от разопаковането на пакета е неустоимо;
  •  полезността и практичността на подаръка са неочаквано добра комбинация;
  •  луксозната козметика и стилният дизайн на опаковката показват нашето положително отношение към получателя. 

Навременна подготовка на подаръците

Съгласни сме, че размерът на подаръка и неговата цена нямат значение, че е важен жестът. Естествено, но нека се съгласим - има разлика дали ще ти подарят нещо посредствено, взето в последния момент от кварталната сергия, или нещо красиво, специално избрано и опаковано. Трябва да мислим за другите така, както искаме те да мислят за нас - с внимание, грижа и любов. Нека не правим грешката отчаяно да търсим нещо, което “става” за подарък в навечерието на празника. Добре е да се подсигурим отсега, за да прекараме времето за по-хубави и весели неща с любимите хора.

Self-respect - първи в собствения списък

Подаръци, комплекти, суматоха - избираме всичко за близки и приятели, но не забравихме ли себе си? Нормално е хората от нашето обкръжение да не бъдат толкова прецизни в детайлите като нас и да не са “разбрали” от десетките ни намеци какво е покорило ума и сърцето ни, за да ни го подарят. Ние заслужаваме най-доброто и никога не трябва да го забравяме. Кога, ако не на Коледа, ще си купим жадувания подаръчен комплект, който ще ни даде самочувствие и ще демонстрира нашата сила да управляваме малките удоволствия в живота. 

Всяко наше козметично изкушение е на един клик разстояние. А и казват, че колкото повече харчиш, толкова повече място отваряш за нови финансови попълнения...

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!