Козметичният несесер - минибудоарът с тайни на всяко момиче

Сещаме се за козметичния несесер винаги преди пътуване в командировка или заминаване на почивка. Желанието да вземем най-необходимото ни кара да търсим малка или средна по размер чантичка за поставяне на суперважните женски неща - парфюм, червило, спирала, сенки, руж, хайлайтър, лак, крем - накратко всичко, без което не можем. Но, освен за подреждането и съхранението на любимата декоративна козметика, държим също на бързото и лесно откриване на всеки предмет. Надеждното съхранение изключва изсипване и разпиляване.

Момичетата, които обожават реда, прецизността и детайлите със сигурност отдавна притежават козметична чанта за гримове, шноли, тампони за грим и пр. Всички останали, верни на традицията да действаме в последния момент, при предстоящо пътуване започваме да се чудим в какво да поберем разкрасяващите си тубички и флакони. Принудени сме да пъхаме грим продуктите, за които сме изхарчили цяло състояние, в найлонови пликове или още по-лошо - между дрехите в пътната чанта, с надеждата да не се разтекат при блузите и бельото.

Защо да се притесняваме когато десетки брандове работят за нас и нашите потребности? Едва ли щастието ни зависи от обидно дребна сума пари. И понеже наближават празниците, време е отсега да се подготвим и подсигурим безпроблемното пътуване - първа класа - на нашите аксесоари за красота. Един несесер винаги е добре дошъл в живота на всяка практична жена.

Има стотици прекрасни несесери. Нашата задача е да решим кой от тях ще отговори на личните ни нужди по отношение на дизайн, размер и функционалност.

Ако искаме да сме привлекателни през деня в работата, можем да поставим най-необходимите ни продукти в малък, но красив и кокетен несесер. Той умело ще скрие тайните ни оръжия за красота и съблазняване. Удобен и стилен, с компактните си размери, дискретният козметичен приятел ще ни се притече на помощ във всеки миг когато искаме да коригираме или проверим грима си. 

При ваканции и пътешествия чудесни са прозрачните козметични несесери. Те дават добра видимост на продуктите вътре и при отваряне на ципа веднага можем да открием, тoва което ни е необходимо, без да ровим напосоки. 

Много фирми предлагат козметиката си в специални несесери - собствено производство, като част от козметични комплекти. Чувството за лукс приятно ще ни погъделичка когато отидем с приятелки на екскурзия през уикенда и извадим маркова козметична чантичка, пълна с ароматни и стилни “съкровища” за грим, а логото на марката приятелски ще ни се усмихва, сякаш казва - ето коя е най-модерната и престижно оборудвана лейди за перфектна визия. 

Козметичният несесер е прекрасна идея за изненада, когато искаме да зарадваме скъп и любим човек. Всяка дама ще бъде очарована от такъв полезен и красив подарък, с който козметиката ѝ винаги ще бъде под ръка. Изборът е огромен. Прозрачни; блестящи; с принт на птици, пеперуди, сърчица, дантели, цветя

За всички, които тръгваме на път, а нямаме място за пълния размер на целия антураж от крем, лосион, шампоан, мицеларна вода или друг демакиант, също има решение. Комплект празни шишенца за пътуване ще позволи да прелеем само част от съдържанието на продуктите. Миниразмерът гарантира, че ще съумеем да поберем течните и кремообразните консистенции дори в дамската си чанта. Капачките са изработени така, че да се затварят плътно, без да пропуснат нито капка отвън. Така ще използваме всичко и ще бъдем уверени в красотата си.

Какво ще бъде съдържанието на козметичния несесер - всяка от нас определя според предпочитанията. Най-важното е удовлетворението, че аксесоарите ни за грим ще бъдат на сигурно място, за да влязат в действие на мига, когато това се наложи. 

 

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!