Foreo - смарт уреди за умна грижа

Ако сте сред хората, които дълго време се чудят дали си заслужава закупуването на някой от уредите на бранда Foreo или просто сте почитател на иновациите в грижата за лицето и тялото, продължавайте да четете.

Вероятно сте попадали на марката и нейните средства за лице, но знаехте ли че предлагат също четки за зъби и почистващи устройства за език, които се грижат за здравето ви? Очакват ви още много изненади, потапяйки се в техния свят - там, където всички грижи са бързи, умни, изключително ефективни и много приятни.

Foreo Luna - почистване на лице на едно ново ниво

С помощта на нашумелите силиконови четки Foreo Luna ще избавите лицето си от всички замърсявания, но няма как да пропуснем и дизайна им, който е изключително привлекателен в множество приятни цветове. 

От дълбоко почистване на пори, през отстраняване на грим до ефект против стареене - всички тези свойства се крият в тази малка джаджа. Но изборът при закупуване не се свежда само до цвета, всъщност всеки нюанс отговаря на определен тип кожа, като на пазара има различни по размер уреди. Мъжете също не са пренебрегнати - силиконовата четка помага при бръснене. С нейна помощ ще избегнете всякакви раздразнения, а производители обещават, че животът на самобръсначките ви ще се увеличи двойно.

Специалната технология T-Sonic създава 8 000 импулса по време на всяка употреба. Luna е оборудвана със закръглен връх, който подобрява ексфолирането на мъртви клетки, като същевременно може да се използва за масаж с антиейдж ефект. 

Винаги искате максималното от технологиите? Изпробвайте Luna Fofo! Тя притежава смарт функция, която измерва нивата на хидратация в кожата, благодарение на двата 24-каратови сензора. Цялата информация получавате на телефона си с помощта на приложението, където се сформира и персонализира грижа специално за вас.

Foreo Espada - когато държите в ръцете си ефективна терапия против акне

Различни фактори могат да причинят появата на акне, но с помощта на този уред получавате най-доброто решение на неприятния проблем. Той използва ниско ниво на синя LED светлина, която унищожава бактериите причинителите, докато T-Sonic пулсациите отстраняват замърсяването от запушените пори. 

Foreo UFO - смарт маска за лице, която управлявате от телефона си

Използването на маски за лице никога не е било по-лесно, бързо, безпроблемно и.. ефективно, разбира се. В рамките на 90 секунди и в удобството на своя дом, получавате спа удоволствия като криотерапия, термотерапия, терапия с LED светлини и T-Sonic пулсации, за които споменахме по-рано. 

Какво различава уреда от обикновените sheet маски? Пулсациите осигуряват по-добро проникване на активните съставки, като същевременно отнема много по-малко време от традиционните, с които често трябва да стоите неподвижно 20 минути.

Какво получавате с Foreo UFO? Функцията за криотерапия гарантира затваряне на порите и поемане на всички активни съставки. LED светлинната терапия предлага три начина на действие: червена светлина - против стареене; зелена светлина - изсветляваща и синя светлина - против акне. Докато термотерапията позволява на порите да се отворят, за да се постигне максимално усвояване на полезните вещества.

Най-вълнуващото е, че контролирате всички действия през телефона си, а разнообразието от маски гарантира, че ще имате повече от една любима!

Foreo Iris - фокусирайте се върху зоната около очите

Отървете се от тъмните кръгове, умората, подпухналостта и бръчките! Всички проблеми в околоочната област си имат решение и това е Iris. T-Sonic пулсациите помагат за по-добро почистване, но най-приятното е масажът, който осигуряват.

Време е да се възползваме от технологичното време, в което живеем и да променим начина си на грижа с уреди, които ни спестяват време, а същевременно гарантират повече ефективност и блестящи резултати.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!