Как да превърнем ваната в интимност, лукс и удоволствие

Вземането на душ не може да се сравни с къпането в топлата и нежна прегръдка на ваната. Душът може да освежи тялото сутрин, когато бързаме за ангажиментите на деня. Целта му е да ни събуди и подготви за оборотите на ежедневието. Ваната е съвсем друго нещо. Изисква време, настройка и очакване за още... 

Нека признаем, че незаслужено пренебрегваме продуктите за вана. Дефицит на време, немарливост, липса на вана вкъщи. Организмът ни обаче не може постоянно да носи товара на напрежението върху плещите си. За да му дадем почивка и заредим “батериите”, вземането на вана е лесен и благодатен ритуал, който трябва да си позволяваме, ако искаме да добием усещането, че се обичаме.

Къпането във ваната е миг само за нас. Свещенодействие за отпускане на тялото след дългия и пълен със стрес ден. Пяната за вана е лесен начин да се озовем на седмото небе - сред пухкави и ароматни облаци. Съставът й ще ни подейства като възвърне еластичността на епидермиса и ни подари не само удоволствие, но и младост. Необходимо е да изсипем малко количество във ваната с топла вода и се потопим поне за 10-15 минути.

Друго средство, което можем да използваме за настроение и релакс, е бомбичката за вана "Сандалово дърво". Този спа продукт не само изглежда като вкусен десерт, той създава настроение и положителна нагласа към живота. Отпуска и тонизира тялото, гали сетивата и се грижи за кожата, благодарение на натуралните масла в състава. След отпускащата вана кожата е мека, хидратирана и приятно ароматизирана. Бомбичката е много лесна за употреба. Потапя се във ваната и се топи с весели балончета, изпускащи неустоим аромат.

Бомбичките за вана са особено препоръчителни при къпането на малки деца, тъй като се срещат под различна форма - на шоколадови бонбони, мъфини, топки, бисквити, банани, парчета пица, звезди, мечета, миньони и пр. Те ще предизвикат интереса и ще ангажират вниманието на детето по време на къпането.

Серумите са козметични средства с висока концентрация на полезни вещества. Омекотяват твърдата кожа и възстановяват нейната копринена мекота. По-бързо и ефективно проникват в клетъчната структура от другите продукти, ускоряват регенерацията на увредените клетки и придават на кожата здрав вид. Гарантират хидратация и еластичност. Тялото ще ни се отблагодари с повишена работоспособност, красота и безупречна кожа.

Серум за вана с водорасли и аромат на зелен чай може да се превърне в наш личен козметик и психотерапевт. Ще ни отърве от негативните мисли и потиснатост. Част от продукта се изсипва в топлата вода на ваната. Следват трийсет минути релакс и наслада. 

Солите за баня съдържат най-голямо количество лечебни компоненти. Представляват смес от качествени екстракти, минерали и растителни масла, които съставят формулата за тайната на красотата. Подобряват регенеративните свойства на епидермиса, добавят мекота, еластичност и естествен блясък. Отпускат и създават максимална релаксация. Премахват мъртвите клетки и стимулират кръвообращението. Употребата им е изключително лесна - изсипват се няколко пълни лъжици във ваната с топла вода.

Интимността на преживяването във ваната може да бъде споделена от влюбените, които искат да съчетаят полезното с приятното като се потопят във ваната със своята половинка.

Пенещи се соли за вана за двойки, с флорален нектар - "Love Is In The Air" - ще отпуснат сетивата, ще отстранят токсините, ще освежат, релаксират и тонизират тялото и духа. 10-15 минути са достатъчни, за да подготвят двойката за една незабравима любовна нощ, обсипана с целувки и дъх на флорален нектар…

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!