Леко покритие за летните месеци - каква е разликата между BB, CC, DD и тониращите кремове?

Топлите месеци със сигурност не вървят ръка за ръка с тежък грим и плътни консистенции. Леките заместители нa фон дьо тена като BB, CC, DD кремове и тониращи овлажнители са чудесна алтернатива и ако все още не сте изпробвали някой от тях - лятото е точното време! Те крият редица предимства и важни свойства, които едновременно се грижат за кожата и осигуряват достатъчно покритие за красива визия.

Какво е тониращ крем?

Този продукт е предшественикът на BB, CC и DD кремовете. Ако търсите козметика с фин нюанс и съвсем леко покритие - това е вашият избор. Той прикрива дребните несъвършенства и изпълнява функцията на ежедневен крем.

Каква е разликата между BB, CC и DD крем?

В основата си BB кремът прилича на тониран овлажнител, но допълнен с малко повече покривност. Той комбинира свойствата на основа и слънцезащитни филтри, а в повечето случаи активните му съставки действат дори против стареене. Сами ще се уверите как с такъв продукт спокойно можете да пропуснете няколко стъпки от грима. Така не натоварвате кожата, не запушвате порите и не отнемате много време от деня си за гримиране. А като резултат получавате траен резултат и добра слънцезащита.Насочваме се към CC крема и покачваме покритието. Той е подходящ за кожа със следи от умора, зачервяване и пигментни петна. Докато BB кремът се фокусира върху предотвратяване на бъдещи проблеми и поддържа епидермиса в добро състояние, то CC кремът се грижи за покриването на вече съществуващи несъвършенства. Важно уточнение - текстурата на CC кремовете е много по-лека и по-малко мазна от тази на BB.DD кремът действа като основа, прикрива областите, които не харесвате и предлага защита на епидермиса както в момента, така и в бъдеще. Той е силно подходящ за зряла кожа, благодарение на силните си антистареещи свойства. Обърнете внимание, този продукт е предназначен за употреба след обичайния ви дневен крем, а не като негов заместител! Козметичните формули на DD крема са силно насочени към протекция от вредните външни влияния.

MakeUp трик: Харесвате действието на дневния си крем и не го заменяте с друга козметика? Добавете няколко капки бронзант към него и ще получите перфектния тониращ продукт за вашия тип кожа.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!