Push-up средства за бомбастичен бюст

Месец май е най-хубавият пролетен месец. Топлото слънце събужда природата вътре и извън нас. Започваме да кроим планове за лятото - къде, с кого и как да си изкараме готино и пълноценно. Проблемът е, че през месеците, прекарани у дома, сме натрупали няколко килограма повече. Set la vie - ще трябва да се борим срещу тях с диета, фармацевтични средства или спорт. Отслабването обаче крие рискове от увисване на кожата и поява на стрии.

Готови сме на всичко, за да си върнем формата и самочувствието. Най-вече да се поглезим с нови козметични средства, не само защото е най-евтино и безопасно. Заради тръпката от новата “любов”.

Женските гърди са един от най-важните атрибути за харесване и боготворене от мъжете. Уви, организмът на жената е устроен така, че бюстът ни е последното нещо, което трупа мастна тъкан при напълняване и първото, което я губи при отслабване. Резултатът е отпускане и увисване, липса на еластичност и образуване на предателски стрии. За щастие козметиката активно работи по въпроса с армия от войници, които да ни защитят и върнат стегнатостта и хоризонталния поглед на нашите гърди.

Разполагаме с неограничен брой козметични бодигардове - серуми за укрепване на бюста, кремове за стягане, емулсии, стягащи гелове, лосиони и какво ли още не. Палитрата е богата и точно сега е моментът да направим своя избор, тъй като ефектът не става от днес за утре. Нужен е поне месец редовна употреба, за да си върнем формата и украсим своите тела с наперени, стегнати и апетитни гърди. Нека деколтетата на роклите и тениските разкрият красотата, сочността и пищния вид на нашите божествени тела.

Моделиращ серум за бюст дава отлични резултати, заради повдигащия и стягащ ефект. Подсилва кожата и я предпазва от вредните ефекти на външните фактори, като в същото време подхранва и ускорява процеса на регенерация. 

Ако пък искаме не само да стегнем нежната и деликатна кожа на гърдите, а да увеличим техния обем, без инвазивни методи - моделиращата емулсия за бюст ще бъде чудесен помощник. Тя нежно и естествено увеличава обема. В основата й е маслото от ший, което омекотява, подхранва и възвръща еластичността, предотвратявайки отпускане и увисване. Активните съставки стимулират увеличаването на гърдите постепенно и по естествен начин, без вреден ефект върху организма. Има силно изразен стягащ ефект. 

Стягащ серум за бюста ясно ще подобри формата на гърдите като създаде видим push-up ефект. Той действа с полимери, които образуват невидима мрежа от влакна и стягат епидермиса. Стимулира производството на колаген в клетките и подобрява еластичността на тъканите. Оптически повдига гърдите. Овлажняващите и подхранващи съставки проникват в най-дълбоките слоеве и подпомагат процесите на регенерация.

Козметиката предлага също така маски за подобряване на състоянието на бюста.

Една от тях е шоколадовата маска за бюста с хиалуронова киселина и масло от зелено кафе.

Интензивният подхранващ и стягащ ефект на какаовото масло феноменално овлажнява, предлага витамини и антиоксиданти на клетките, забавя процеса на стареене и загуба на плътност. Хиалуроновата киселина също се грижи за хидратацията на епидермиса, стяга, премахва бръчките, подобрява еластичността и гладкостта. Маслото от зелено кафе забавя процеса на стареене, регенерира тялото, има противовъзпалителни свойства.

Обикновено козметичните средства за повдигане и уголемяване на бюста се втриват в кожата с масажни движения в проблемните зони от долу нагоре. След 4-седмична употреба, приложението се разрежда. Вместо нанасяне всеки ден, еластичността и стегнатостта на кожата имат нужда от поддръжка два-три пъти седмично.

Големи или малки, гърдите ни винаги трябва да изглеждат нежни, красиви и стегнати. Те са мощно оръжие за превземане на силния пол и като такова трябва да бъдат винаги в изправност и… готовност за масово поразяване.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!