6 мързеливи прически, с които ще изглеждате страхотно за минути

Има дни, в които ни се иска да оставим всички грижи за прическата настрана, но естественият вид на косата ни често изненадва и не е точно това, което очакваме. Ако кичурите ви са със собствено мнение, каквито са нашите, опитайте да ги опитомите с една от следващите лесни и бързи прически.

1. Кок

Нисък или висок - вие решавате. Можете да избирате от небрежен, ниско долу до класически, стегнат и изящен висок кок. Ще ви е необходим текстуриращ спрей, за да добавите плътност и издръжливост. Разделете косата на три пласта. С помощта на фиби и ластик завържете средния сектор на конска опашка, след което увийте и трите около ластика. Сами определете колко да бъде стегнат кока спрямо желания резултат.

2. Къдрици без термични уреди

Най-бързият и ефективен вариант е да разделите косата си на две, оформяйки два високи кока. Те ще свършат всичко през нощта, докато вие спите, а на сутринта от вас се иска само да разпуснете и подредите вълните. По-лесно не може да бъде!

3. Наполовина вдигната коса

Тази прическа е доста популярна, може би точно защото не изисква много, а изглежда много добре. Нуждаете се от ластик, фиби и лека вакса или гел, които да подредят хвърчащите косъмчета. Вземете горния пласт коса, който е по-къс или определете количеството кичури спрямо размера на кока, който искате да постигнете. Завържете го на опашка и леко я разхлабете, за да добавите обем. Внимателно тупирайте опашката с пръсти, след което я усучете около ластика и я захванете с няколко фиби. Поправете стърчащите косъмчета, ако има такива и сте готови!

4. Мокър ефект

Трендът, който не всеки има смелост да опита, но ако в момента прекарвате повече време вкъщи, не пречи да експериментирате - можете да се изненадате! Ще ви трябва само мус за къдрици. Започнете с намокряне на косата с вода, трябва да бъде влажна, без да се стига до капене на вода от нея. Нанесете мус с размер на голф топче върху дланта си и го разнесете, като намачквате кичурите, започвайки отдолу нагоре. Нека косата изсъхне естествено, като през това време можете да се погрижите за грима си.

5. Странична плитка

Независимо дали искате да прикриете вече леко омазнените кичури или да оформите току-що измита коса, плитката винаги е добър избор и въпрос на няколко секунди. За по-различна визия, от класическата прическа или рибената кост, можете да разнообразите със странично сплитане. За постигане на по-бохемски вид, използвайте едната си ръка, за да държите горната част на плитката близо до врата, докато с другата внимателно издърпвате корените. Тази техника ще ви помогне да придадете повече обем, като същевременно ще позволи на по-късите кичури да паднат красиво покрай лицето ви.

6. Две френски плитки

Имайте предвид, че за тази прическа ще ви трябват малко повече умения, но усвоите ли ги всеки следващ път ще бъде много по-лесен. Правилото на перфектните две плитки е да създадете път, разделяйки косата на две части - постарайте се да бъдат максимално равни. Това ще придаде отлична симетрия на вида ви и ще ви гарантира еднакво количество кичури за двете страни. В допълнение, това е идеален начин да накъдрите косата си - сплетете я мокра и разплетете на другия ден.

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!