8 март - релаксиращо време само за теб

Денят на жената е любимият ни ден! Празник на красотата, нежността, елегантността и изяществото. Въпреки че обикновено сме уморени и заети, на 8 март по изключение трябва да забавим темпото и да се отдадем на блажен релакс. Направете спа център в собствения си дом и си подарете серия от приятни процедури - ще се почувствате пълни с енергия.

Помолете любимия човек по изключение да поеме всичките ви задължения и да посветите вечерта на себе си - без угризения! ;) Винаги можете да убедите партньора си, че безграничният релакс, пълен с ритуали за красота, ще бъдат най-добрият подарък за вас. Ще видите, благодарение на грижите за себе си ще се почувствате като нова.

Релаксираща вана като по филмите

Винаги ви се е искало и вие като красавиците от малкия екран, да седите в огромна вана, пълна с пухкава пяна, да пиете шампанско и да ядете ягоди? Светлината да е приглушена и всичко около вас да е обградено от ароматни свещи. Лежерна музика да успокоява сетивата ви и всичко извън тази стая губи значение поне за малко. Смятате, че това е просто мечта? Изобщо не е така! Точно на този ден имате възможност да приложите всичко на практика.

Ако имате вана, имате късмет. Не забравяйте да изсипете любимата си течност в нея или пък ароматизирани соли. Релаксацията ще бъде сигурна със съставки като мляко и мед, евкалипт, зелен чай, лавандула или роза. Страхотна идея е и комбинация от сладко удоволствие с професионално действие, например шоколадово-канелени соли. Ако нямате любимия си десерт в хладилника, за да направите вечерта по-празнична, след ваната намажете цялото си тяло с лосион с аромат на ванилия - истински лукс за сетивата. Едновременно с това може да се погрижите и за косата си. Напоследък козметиката с ламиниращи свойства е изключително модерна - комплект шампоан плюс маска ще направят прическата ви да изглежда пълна с блясък като на звездите, на които се възхищавате.

Време за почистващ ритуал


Не забравяйте да се погрижите добре за лицето си. Това е моментът, в който лесно можете да предприемете всички стъпки на почистване: измиване, пилинг, тонизиране, маска и крем. Бъдете прецизни и отделете нужното време - ще получите ефект като в козметичен салон. Знаем, че не е лесно да се придържате към този тип рутина всеки ден - камо ли, ако искате редовно да извършвате корейски ритуал за красота, който има около 10 стъпки ... Започнете с нещо по-просто и кожата ще ви се отплати веднага.

Ако искате истински релакс, най-добре е да заложите на продукт, който има приятна текстура и естествена формула - билкова или плодова. Крем-мус на базата на подхранващо масло действа като витаминен коктейл и ще е чудесен за почистване на лицето ви от грим и замърсявания. За ексфолиране можете да използвате или обикновен скраб, или ензимен пилинг, ако имате малко по-чувствителна кожа или проблем с капилярите. Не забравяйте, че колкото по-химично е средството, толкова по-малко е удоволствието, така че е най-добре да продължите грижите в ритъма на био продуктите. Опитайте ексфолиант с допълнителни успокояващи свойства - кайсия и алое вера в състава носят истинско облекчение.

След тези етапи задължително използвайте тоник, за да възстановите правилното pH на кожата. Идва време за най-приятното - маска! Повечето жени ги обичат, защото след тях кожата е видимо гладка и мека. Имате две възможности - традиционна маска или такава от плат. Последните са истинска сензация от известно време! Те са ефективни и често забавни, така че може временно да се преобразите в ... изкусителна котка? :) Или може би сладка панда? Маските във формата на животни превзеха козметичния свят. Завършете цялата процедура като нанесете крем, съобразен с нуждите на вашето лице. Малко лукс няма да ви навреди, затова може да използвате крем със злато, есенция от хайвер или подмладяващ диамантен еликсир с допълнително съдържание на ценни черни трюфели.

Не забравяйте, че имате и домашна алтернатива на скъпите процедури за лице - ароматерапия с пара. Добавете малко от любимото си етерично масло към гореща вода в купа. Чудесно би било, ако има и противовъзпалителни свойства - такива са лайка и чаено дърво, например.

Струва ви се прекалено хубаво, за да успеете да изпълните всичко? Е, в деня на жената заслужавате да се поглезите и да отпуснете ума и тялото си!

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!