Следпразнично възстановяване на равновесието

Пикът на празниците отмина. Целият този шум, суматоха, суетене, пазаруване и срещи могат да бъдат не по-малко изморителни от натоварването през работната седмица. Пътуването, преяждането с вкусотии, махмурлукът - взети заедно - идват прекалено много. Дългоочакваната почивка, наред с емоциите и купоните, за мнозина от нас донесе дискомфорт и умора. 

Най-бързият начин да си върнем доброто настроение и свеж вид е да вземем спешни мерки за детоксикация и релакс. 

Умората, недоспиването и алкохолът оставят видим печат върху лицето и по-специално - очите. Появяват се тъмни кръгове, кожата е суха и жадна за глътка кислород, тъй като дни наред сме я мазали с грим, хайлайтър, руж, фон дьо тен или пудра. Нека си признаем, не всичко в козметичната ни чантичка е първа класа.

За да се съвземе, кожата изисква малко грижи, но от сърце.

Разпускане и почивка в прегръдката на топла и уханна вана винаги ободрява. Водата ще излекува умората, особено ако я “овкусим” с ухаеща ароматна бомбичка за вана - чудесен избор за физически и психически релакс.

След като ваната ни отпусне и тонизира, можем да премахнем подпухналостта в деликатната зона на клепачите с пачове против умора около очите. Резултатът е незабавен: кожата на очния контур се стяга, укрепва и изпълва със здрав блясък. 

Следващият елемент е лицето. То ще ни се отблагодари и ще възвърне предишния си блясък и тен, ако му подарим детокс маска за лице. Гладка, свежа и сияйна кожа, в същото време подхранена и надеждно овлажнена. Активният въглен  улавя и премахва замърсяванията и токсините, възстановява лъчистия вид. Регенерацията е пълна само за 10-15 минути.

Косата също се нуждае от внимание. За да бъдем красиви и екстравагантни, по време на празниците я подложихме на безпощадна термична обработка, след което запечатахме прическата със стилизиращ продукт. Има стотици маски за възстановяване, но за спешни и незабавни мерки ще се спрем на маска за коса с интензивно възстановяване. Гарантира подхранване и защита при пълна регенерация.

Приятели,

Искаме да бъдем харесвани, обичани и обожавани. Най-големите врагове на кожата  са умората, стресът, дехидратацията, вредното действие на околната среда и непълноценната храна. Не можем да очакваме от другите да ни обичат, ако самите ние не се обичаме. Да се доверим на Луиз Хей, според която

“Когато обичаш себе си позволяваш на чудесата да се случат в живота ти”...

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!