Как да изберем подходящата спирала

Един от най-важните продукти за женската красота е спиралата за мигли. Тя дава самочувствие и увереност, променя излъчването ни, подчертава и визуално увеличава големината на очите. Отваря погледа в дълбочина, прави го съблазнителен, страстен и… обещаващ. 

Днес, при толкова производители, е трудно да изберем спиралата, която ще удовлетвори всички наши изисквания и ще ни накара да се влюбим в нея. На първо място трябва да знаем какво точно очакваме от любимия продукт и какви функции желаем да изпълнява.

Какви са твоите мигли

Късите и тънки мигли могат да бъдат компенсирани. За тях е подходяща спирала с малка четка, удобна за достигане до всяко косъмче, за да му подари максимален обем.

Дългите мигли и без козметика са красиви, въпреки това се нуждаят от акцент. Често реалната дължина се губи в светлите връхчета. Тук не е от значение марката и цената. Важно е да се оцветят краищата, за да покажат ресниците реалния си размер. Подходящата четка е гъста и извита.

За идеално разделени мигли - една по една - предпочетете спирала със силиконова четка. Не задържа туш, не напластява и перфектно разресва.

Видове спирали

  • Обем

Болшинството красавици харесват спиралите, даващи обем. Те сгъстяват и уплътняват. Няма как да останеш незабелязан след използване на такъв атрибут. Миглите изглеждат като добре подредена гъста ограда.

  • Удължаване

Всяка красива жена страда от комплекси и търси начини да компенсира един или друг свой “недостатък”. Многото никога не е достатъчно. Дългите ни мигли никога не са достатъчно дълги и изразителни. Продуктът, който ще ги повдигне и изтегли чак до веждите е удължаващата спирала. Ако има в състава микровласинки, още по-добре, защото прилепват към краищата на ресниците и ги правят фантастично дълги. 

  • Извиване

Подвиването на миглите с извивачка е рисковано. Ако ръката трепне, може да отскубне няколко косъмчета наведнъж. По-лесно и безопасно е да ги извием и повдигнем със спирала, особено когато задържим четката по-дълго в основата.

  • Грижа

Немалко момичета имат очи, чувствителни към химични съставки и вещества. Други носят контактни лещи и са принудени да избират специални разкрасяващи средства, които да не дразнят и вредят. Изборът е богат: хипоалергенни спирали; с витамини и минерали; подхранващи; органични. 

  • Водоустойчиви

Водоустойчивата спирала може да бъде най-добрата ни приятелка, особено ако държим да бъдем красиви във фитнеса, в басейна, на плажа или върху ски пистата. Ще гарантира безупречния ни вид при всякакви условия. Отстраняването обаче също трябва да е много внимателно, с грижа за нежната кожа около очите.

Спирала за всяка визия

Обикновено в ежедневието разчитаме само на една спирала. Когато изсъхне, купуваме нова. Само най-суетните от нас притежават две или три в арсенала си. 

Дамата, която иска често да сменя различни визии, няма как, ще се наложи да се сдобие с подходящите за целта няколко средства. 

По-малкото дава повече / прецизният избор

За ежедневния грим в офиса целенасочено се избягва фрапантният макияж. Дрескодът на компаниите негласно държи на стила и, уви, не оценява труда на момичето с визия на коледна елха.

Партито е повод за промяна в цвета, настроението и поведението. Визуалните експерименти са позволени с цветни спирали, брокати и глитери.

Когато отиват на интервю за работа много красавици решават, че колкото по-силно и цветно са гримирани, толкова по-големи шансове имат да бъдат харесани и заемат позицията. Не допускайте тази грешка. Освен ако не кандидатствате за кабаретна танцьорка.

При покана на романтична среща моментът да извадим хладното оръжие на красотата - спиралата - е най-подходящ. Роклята и червилото не се нуждаят от коментар. Очите трябва да говорят без думи, да съблазняват като шампанско - пълни с енергия и страст, опияняващи, подаряващи обещание...

Скъпи прекрасници,

Жените сме като пъзел. Ако само една частица липсва, не се чувстваме завършени. Съвършени. Красотата е в баланса - вън и вътре в нас. Ако я няма в душата, дори най-скъпата спирала няма да помогне.

 

ВХОД В ПРОФИЛА

Възстановяване на паролата

НИЕ ЩЕ СЕ СВЪРЖЕМ С ВАС!
ПИШЕТЕ НИ!